Bij deCoachingsFABRIEK staat persoonlijke groei en ontwikkeling centraal. Als zelfstandig coach en therapeut met jarenlange ervaring, biedt ik een no-nonsense aanpak gericht op praktische en directe hulp. Ik geloof niet in ingewikkelde theorieën en lange behandelingen. In plaats daarvan richt ik mij op de kern van het probleem en werk samen met jou aan het versterken van jouw zelfvertrouwen, het overwinnen van angsten en het bereiken van jouw doelen.

Lifecoaching

Lifecoaching of personalcoaching is een vorm van coaching die zich richt op het verbeteren van jouw kwaliteit van leven en persoonlijke ontwikkeling. Ik ondersteun en begeleid cliënten bij het identificeren en bereiken van persoonlijke doelen en ambities op verschillende levensgebieden, zoals carrière, gezondheid, relaties en persoonlijke groei. Als coach gebruik ik verschillende methoden en technieken om de cliënt te helpen bij het ontdekken van zijn of haar eigen waarden, behoeften en kwaliteiten en het ontwikkelen van een plan van aanpak om deze doelen te bereiken. Lifecoaching is gericht op het vergroten van jouw zelfbewustzijn, het versterken van zelfvertrouwen en het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn om een ​​gezonde en bevredigende levensstijl te leiden. Krijg grip op jouw leven!

Businesscoaching

Businesscoaching is een vorm van coaching die gericht is op het begeleiden en adviseren van ondernemers en professionals om hun zakelijke doelen te bereiken. Het kan gaan om het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden, het verbeteren van bedrijfsprocessen, het vergroten van de effectiviteit van het management of het optimaliseren van de bedrijfsresultaten. Als coach kan ik ondernemers en professionals ondersteunen bij het nemen van belangrijke beslissingen, het identificeren van obstakels en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.

Loopbaancoaching

Loopbaancoaching is een vorm van coaching gericht op het ondersteunen van individuen bij het maken van keuzes in hun loopbaan. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het ontdekken van iemands passies, vaardigheden en talenten, het identificeren van loopbaandoelen en het opstellen van een plan om deze doelen te bereiken. Loopbaancoaching kan ook gericht zijn op het omgaan met specifieke uitdagingen op het werk, zoals stress of conflicten, en het ontwikkelen van vaardigheden om effectiever te zijn in de huidige functie of om nieuwe vaardigheden te leren om door te groeien naar een andere functie. Als coach bied ik ondersteuning, advies en feedback tijdens het proces van zelfreflectie en planning, en help ik jou om zelfverzekerd en succesvol stappen te zetten in jouw loopbaan.