Onze kennismaking

Een coachtraject begint altijd met een vrijblijvende ontmoeting. Tijdens ons gesprek leer je mij kennen en kunnen we beslissen of jij een traject met mij aan wil gaan. Daarnaast is deze ontmoeting bedoeld om je behoefte (de coachvraag) te verduidelijken. Een contourenschets van jouw gewenste resultaat als uitgangspunt voor de start van jouw traject.

Jouw doel

Wanneer jij hebt besloten om het coachingstraject in te gaan, zal je met mij verder gaan verkennen waar jij mee aan de slag zou willen gaan en ontdekken wat jouw gewenste (ideale) situatie is. Persoonlijke doelen worden hier verzameld.

Coaching is per persoon verschillend. Afhankelijk van de problematiek die jij ervaart, beïnvloedt dit de duur van de coaching. Mijn doel is om samen met jou tot een positief resultaat te komen.

Coaching vindt plaats in mijn praktijk of in overleg op je eigen locatie. Coaching kan zowel overdag als in de avond, doordeweeks en in het weekend.

Ik nodig je uit, als je dit prettig vindt, om ook een keer te wandelen tijdens onze sessie.

coach, nlp, master, hypnose, trance, therapeut, business, life, personal, loopbaan, spijkenisse, zuid-hollend,

Waar sta je nu?

In ons laatste gesprek zullen wij jouw proces evalueren. Zijn je doelen behaald? Hoe ver ben je nu en wat wil je nog aan pakken in de toekomst? Wanneer jij dit wenst kan ik een voorgangsgesprek inplannen na een bepaalde tijd, om nog eens samen te komen en te bespreken hoe het nu met je gaat.