Onze kennismaking

Een succesvol coachingstraject begint altijd met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek krijg je de kans om mij als coach beter te leren kennen en te beslissen of je graag met mij verder wilt werken. Dit is ook het moment waarop we jouw specifieke behoefte (de coachvraag) verder verduidelijken en een concreet beeld vormen van jouw gewenste resultaten.

Jouw doel

Wanneer jij hebt besloten om het coachingstraject in te gaan, zal je met mij verder gaan verkennen waar jij mee aan de slag zou willen gaan en ontdekken wat jouw gewenste (ideale) situatie is. Persoonlijke doelen worden hier verzameld.

Coaching is per persoon verschillend. Afhankelijk van de problematiek die jij ervaart, beïnvloedt dit de duur van de coaching. Mijn doel is om samen met jou tot een positief resultaat te komen.

Coaching vindt plaats in mijn praktijk of in overleg op je eigen locatie. Coaching kan zowel overdag als in de avond, doordeweeks en in het weekend.

Ik nodig je uit, als je dit prettig vindt, om ook een keer te wandelen tijdens onze sessie.

Waar sta je nu?

Tijdens ons laatste gesprek zullen we jouw coachingstraject evalueren en bekijken of jouw doelen zijn bereikt. We bespreken ook waar je nu staat en of er nog aanvullende stappen nodig zijn. Indien gewenst, kunnen we ook afspreken om op een later moment opnieuw bij elkaar te komen om te bespreken hoe het nu met je gaat.