Linda:

‘Na een turbulent verleden en diverse therapiën (die allen een steentje hebben bijgedragen, maar niet tot gewenst resultaat hebben geleid), ben ik via via terecht gekomen bij De Coachingsfabriek. Ik was eerst nogal sceptisch, want een coach is geen psycholoog. Maar daar kwam vrij snel verandering in. Mijn coach, Edwin, is resultaat gericht, doelgericht, meedenkend en interactief. Je voelt je als gelijke, alleen ben jij degene die geholpen wilt worden, dus ook in actie moet komen. Ik als coachee was nogal passief. Ik had een dosis zelfmedelijden en gaf vaak anderen de schuld van de mislukkingen in mijn leven, tot voor kort. Edwin neemt geen genoegen met makkelijke antwoorden op vragen. Hij laat je zelf nadenken, zodat je inzicht krijgt en zelf tot antwoorden komt, wat een zelfverzekerd gevoel geeft. Je moet niet denken dat je antwoorden opgedient krijgt. Ik heb mezelf, degene die ik van nature wil zijn, (weer) gevonden! En krachtiger dan ooit. Ik wist niet dat ik het in me had om me zo krachtig en zelfverzekerd te voelen en te zijn! En dat in acht gesprekken, zo ver gekomen! Super gaaf!
Dank voor de inzichten en hulp! ‘
coach, nlp, master, hypnose, trance, therapeut, business, life, personal, loopbaan, spijkenisse, zuid-hollend,